Maak kennis met het bestuur!

De Nationale Farmacie Olympiade (NFO) zal ook dit studiejaar weer plaatsvinden en dat is niet mogelijk zonder een bestuur! Het bestuur stelt zich voor:

Voorzitter

Iris Brenkman

Ik ben Iris en alweer 6de jaars farmaciestudent in Utrecht. Na vorig jaar de rol als penningmeester vervuld te hebben, ben ik dit jaar de voorzitter van de NFO. Ik weet zeker dat we met het hele bestuur weer een leuke editie van de NFO kunnen neerzetten. Hopelijk zien we veel van jullie verschijnen op de NFO!

Vicevoorzitter

Marieke Janssen

Ik ben Marieke Janssen en ik ben 6e jaars Farmaciestudent in Utrecht. Dit jaar ben ik vicevoorzitter bij de NFO. Misschien herkennen jullie me wel, want vlak voordat corona kwam was ik secretaris bij de NFO. Toen kon het evenement uiteindelijk helaas niet doorgaan, maar daarom heb ik er extra veel zin in om er dit jaar een succes van te maken! Ik zie jullie allemaal graag op 8 mei, tot dan!Financiënteam

Havva Şahin

Ik ben Havva Şahin en vijfdejaars Farmaciestudent in Utrecht. Vorig jaar heb ik erg genoten van het creatief bezig zijn en het promoten van het event. Dit jaar zoek ik dan ook de uitdaging op als penningmeester binnen het financiënteam. Het communicatieve deel houd ik er nog in, maar nu met de sponsoren. Wij zijn achter de schermen al druk bezig voor een leuke en leerzame editie van het NFO, zie ik jou ook op 8 mei? Tot dan!

Financiënteam

Lotte Schoonderwoerd

Ik ben Lotte, 23 jaar en ik ben 6de jaars student in Utrecht. In mijn vrije tijd sport ik graag, zo hockey ik bij USHC. Ik zal dit jaar deel uitmaken van het financiën team. Hierbij zal ik de contacten met de sponsoren onderhouden en natuurlijk zorgen dat de financiën op orde zijn. We zullen ons best doen om voor jullie een leuke en leerzame nieuwe editie van de Nationale Farmacie Olympiade in elkaar te zetten! Tot dan!

Toetsteam

Verina Tadros

Ik ben Verina Tadros, een derdejaars farmaciestudente aan de Universiteit van Utrecht. Dit jaar is het derde jaar dat ik mag deelnemen aan het bestuur van de Nationale Farmacie Olympiade (NFO)! Dit jaar ben ik lid van het Toetsteam en we zijn achter de schermen al druk bezig met de voorbereidingen! Ik heb er al super veel zin en verheug me op jullie komst bij de volgende NFO-editie :)! Hopelijk tot dan!

Toetsteam

Justina Aziz

Ik ben Justina en ik ben 21 jaar oud. Ik zit momenteel in mijn laatste jaar van de bachelor Farmacie aan de Universiteit van Utrecht. Dit jaar zit ik in het toetsteam. Ik kan niet wachten tot de olympiade en hoop jullie allemaal te zien!!

Promotieteam

Cécile Urlings

Ik ben Cécile, 20 jaar en ik zit in het 3e jaar van de bachelor Farmacie in Utrecht! Dit jaar maak ik deel uit van het bestuur van de NFO met een functie in het Promoteam. Wij proberen zo veel mogelijk mensen enthousiast te maken voor de olympiade en iedereen goed up to date te houden. Hopelijk zie ik jou tijdens de olympiade!

Promotieteam

Lisanne van der Ploeg

Ik ben Lisanne, 24 jaar oud en ik zit in het tweede jaar van de master Farmacie in Utrecht. Dit is mijn eerste jaar als lid van de NFO en ik zal dit jaar deel uitmaken van het promoteam. Zoals de naam al zegt zal ik dus veel bezig zijn met het promoten van het evenement en zal ik de social media accounts up to date houden. Ik hoop jullie allemaal te zien op de NFO 2023!