Maak kennis met het bestuur!

De Nationale Farmacie Olympiade (NFO) zal ook dit studiejaar weer plaatsvinden en dat is niet mogelijk zonder een bestuur! Het bestuur stelt zich voor:

Voorzitter

Marco Ehlert

Ik ben Marco, 23 jaar en 5e jaars farmaciestudent. Dit collegejaar mag ik de voorzitter zijn van de NFO. Naast mijn studie wilde ik graag ook nog iets ondernemen/organiseren, dus toen de NFO op mijn pad kwam, wilde ik die uitdaging graag aangaan. Samen zullen wij er weer een mooi evenement van gaan maken.

Financiënteam

Nour Tayem

k ben Nour, derdejaars bachelor Farmacie studente aan de UU. Ik ben verheugd om dit jaar mijn rol te vervullen binnen het NFO bestuur, waarbij ik deel zal uitmaken van het financiënteam. Samen met het team regel ik alle financiële gerelateerde zaken binnen ons bestuur en onderhouden we het contact met al onze sponsoren. 

De Nationale Farmacie Olympiade is het event waar je je kunt laten inspireren door verschillende apothekers in het vak, je kunt netwerken en jezelf en medestudenten op leuke en academische wijze kunt uitdagen. Ik hoop jullie te zien op het NFO 2024!

 

 

Financiënteam

Meron Assefa

Hoi, Ik ben Meron Assefa, ik ben 21 jaar en zit in mijn derde jaar van de bachelor farmacie aan de UU. Ik ben verblijd dit jaar voor het eerst deel te kunnen nemen als bestuurslid van het NFO 2024. Ik maak deel uit van het financiën team waarbij ik me bezighoud met met het benaderen en onderhouden van sponsoren, de boekhouding van de financiën en het rekruteren van de beste apothekers en farmaceuten van hun vak die de studenten kunnen vergaren van de door hen opgedane kennis. Als doel heb ik voor het NFO een leuke maar ook leerzame dag te organiseren samen met het bestuur waarbij we studenten kunnen inspireren en hen de mogelijkheid bieden om te kunnen netwerken. We kijken ernaar uit om jullie allemaal te zien bij de leukste en leerzaamste editie van de nationale farmacie olympiade 2024!

Financiënteam

Halima Ettafahi

Hoi! Ik ben Halima en ik ben derdejaarsstudent Farmacie. Binnen het financiënteam draag ik de verantwoordelijk voor het beheer van de financiën, het werven en het onderhouden van het contact met sponsoren. Daarnaast is mijn doel om via dit evenement een omgeving te creëren, waarbij studenten de kans krijgen om zich te oriënteren op hun carrièremogelijkheden. Ben jij er bij?!

Toetsteam

Esmee Moen

Hoi! Ik ben Esmee, 23 jaar en ik ben derdejaars student Farmacie. Dit jaar mag ik meehelpen met het organiseren van de NFO en ben ik mede verantwoordelijk voor alle zaken omtrent de toets op de Olympiade. Ik hoop dat we dit jaar weer een geslaagde versie van de NFO kunnen organiseren, waarin studenten elkaar kunnen ontmoeten, kunnen netwerken en mooie prijzen kunnen bemachtigen!
Graag wil ik iedere Farmaciestudent aanmoedigen om mee te doen, ook als je niet altijd hoge cijfers haalt. Want naast dat het evenement leerzaam is, belooft het ook hartstikke gezellig te worden!

Toetsteam

Maud Fisser

Hoi! ik ben Maud 21 jaar en derdejaars bachelor student Farmacie. Ik ben onderdeel van het toetsteam en ben verantwoordelijk voor het maken van uitdagende toets om jullie kennis te testen!  Door het organiseren van de NFO hoop ik studenten een kans te geven om op laagdrempelige manier hun kennis te testen en te oriënteren op verschillende carrièremogelijkheden.

Promotieteam

Manon Oudshoorn

Hi, ik ben Manon, 22 jaar oud en 1e jaars Farmacie masterstudent 🙂
Deze NFO-editie zit ik in het promotieteam, dus ik houd me met name bezig met de socials en de promotie van het event. De afgelopen 2 jaar heb ik met plezier meegedaan aan de NFO en het leek me erg leuk het event een keer zelf te organiseren. Daarnaast is het een goede manier om je netwerk uit te breiden en ook leuk ervaring op te doen als bestuurslid zijnde. Ik hoop zo veel mogelijk farmaciestudenten te zien op 27 mei!

Promotieteam

Lotte van der Bas

Hoi! Ik ben Lotte, 23 jaar oud en zesdejaars studente Farmacie. Deze editie van de NFO maak ik deel uit van het promotieteam. Dat betekent dat ik onder andere de sociale media beheer en mede daardoor zo veel mogelijk van jullie hoop te bereiken. De komende editie belooft weer een heel leuke dag te worden. Gratis eten, het testen van je kennis, netwerken …. Noem het maar op! Ik hoop jullie allemaal te zien op 27 mei.