Maak kennis met het bestuur!

De Nationale Farmacie Olympiade (NFO) zal ook dit studiejaar weer plaatsvinden. Het bestuur stelt zich voor:

Voorzitter

Zerina Kadrić

Hallo, mijn naam is Zerina en ben 24 jaar. Ik zit in mijn laatste jaar van de studie Farmacie aan de universiteit Utrecht. Dit jaar mag ik de functie van voorzitter vervullen. Ik kijk er erg naar uit om met de bestuursleden een mooi event te organiseren! Ik hoop jullie tijdens het event te mogen verwelkomen.

Vicevoorzitter

Verina Tadros

Even voorstellen! Ik ben Verina en ik ben een tweedejaars farmaciestudent. Dit is alweer mijn tweede jaar in het NFO bestuur. Vorig jaar ben ik begonnen in het promotieteam en omdat ik het organiseren van de NFO zó ontzettend leuk vond, ben ik dit jaar erin gebleven en mag ik nu zelfs de functie van de vicevoorzitter uitoefenen! Ik heb er al veel zin in en ik hoop van harte dat we een leuk (fysiek) evenement voor jullie kunnen organiseren. Ik hoop jullie graag allemaal te zien bij de komende NFO editie!

Secretaris

Emina Kadrić

Hoi allemaal! Ik ben Emina en ben 24 jaar oud. Ik ben derdejaars farmaciestudent en dit jaar ben ik de secretaris van het NFO bestuur. Tevens zit ik samen met Salma en Marco in het toetsteam en ik kijk ernaar uit om dit jaar samen de toets in elkaar te zetten. Ik houd zelf erg van organiseren en ben heel blij dat ik dit jaar deel uitmaak van het NFO bestuur. Ik kan niet wachten tot de olympiade en hoop jullie allemaal te zien! 

Penningmeester

Iris Brenkman

Ik ben Iris en ik ben 5de jaars student in Utrecht. Dit jaar ben ik de penningmeester binnen het NFO bestuur! Ik zal de contacten met de sponsoren onderhouden en zorgen dat de financiën in orde zijn. Het is mijn eerst jaar binnen het NFO bestuur en ik heb er zin in om deze taak op mij te nemen. Ik ben enthousiast om een leuke en leerzame editie van de Nationale Farmacie Olympiade neer te zetten!

Toetsteam

Marco Tadros

Hey allemaal, ik ben Marco (24 jaar) en ben vijfdejaars master farmaciestudent. Dit jaar zit ik in het toetsteam. Ik vind het hartstikke leuk om de NFO toets voor jullie in elkaar te zetten en verheug me nu al op hoe jullie de toets zullen ervaren. Voorafgaande jaren heb ik genoten van het organiseren van de NFO en ook dit jaar wil ik er iets moois van maken. Ik hoop jullie aankomende editie weer (fysiek) te kunnen zien!

Toetsteam

Salma Bouzeryouh

Hoi allemaal! Ik ben Salma, 23 jaar en en zit momentele in het vijfde jaar van de opleiding Farmacie aan de Universiteit Utrecht. Na twee keer zelf te hebben meegedaan met de Nationale Farmacie Olympiade ben ik erg blij nu zelf onderdeel uit te mogen maken van het bestuur. Samen met Emina en Marco vorm ik voor dit jaar het toetsteam. Wij zullen ons best doen een mooie toets voor jullie in elkaar te zetten. Op naar een leerzaam evenement!

Promotieteam

Karen Zaky

Ik zal me even voorstellen! Mijn naam is Karen en ik ben vijfdejaars farmaciestudent. Sommigen van jullie zullen me herkennen van bachelor in Utrecht, anderen zullen me herkennen van de master in Leiden. Ik zal dit jaar als lid van het promotieteam jullie zoveel mogelijk te proberen enthousiasmeren en op de hoogte houden. Hetgeen waar ik zelf enthousiast van word zijn projecten waar ik m’n creativiteit in kwijt kan. Dat kan van alles zijn, dus ook de NFO wedstrijd 😉

Promotieteam

Havva Sahin

Hallo allemaal! Mijn naam is Havva Şahin en ik ben 24 jaar oud. Ik zit momenteel in mijn eerste jaar van de master Farmacie aan de Universiteit van Utrecht. Ik mag dit jaar mijn creatieve en communicatieve kant laten zien binnen het promotieteam. Ik heb voorgaande jaren binnen andere instanties promotiewerk geleverd, waar ik veel van heb opgestoken. Deze ervaringen meenemend binnen het NFO, zal ik met het promotieteam de uitdaging aan gaan om jullie op de hoogte te houden en een aanspreekpunt te zijn voor het event. Heb je vragen of suggesties? DM of mail ons gerust. Ik hoop jullie allemaal te zien tijdens de NFO-editie 2022!